Без категория

Кои са най-добрите фитнес уреди за корем?

Готови ли сте да изградите стабилна коремна преса? Ето кои са най-добрите фитнес уреди за корем ,в залата или за вкъщи и какви са ползите от тях.

Най-добрите фитнес уреди за топене на коремни мазнини. 

Не се заблуждавайте: изграждането на коремни плочки е едно от най-трудните неща, които можете да направите. Не само че трябва да изградите сериозна мускулна маса, но и да намалите до много нисък процент телесни мазнини. Но усилията си заслужават, не само заради външния вид, но и заради основната сила и устойчивостта срещу травми.

Ако сериозно желаете да изградите този six-pack, има няколко фитнес уреди, които могат да ви помогнат да го направите правилно. Някои от машините са проектирани специално за изграждане на коремни мускули, други могат да бъдат модифицирани, за да бъдат насочени към тях, или са достатъчно универсални, за да могат да се използват за тренировка за корем. В тази статия ще разгледаме най-ефективните фитнес уреди за трениране на коремните мускули, защо трябва да използвате даден уред, защо е препоръчително да сдобиете с чисто нов фитнес уред за корем, а не втора ръка и др.Нека да започваме.

Най-добрите фитнес уреди за коремни преси и коремно ядро.

  • Фитнес уред № 1:

Станция за повдигане на краката

Станцията за вдигане на крака е един от най-добрите варианти за изграждане на сериозна сила в долната част на коремните мускули и бедрата. Ние от Хавос, предлагаме широк асортимент комбинирани станции за коремни, кофички и набирания.

Разгледай ги тук: https://havos.bg/produkt-kategoriya/fitness/kombinirani-fitnes-uredi/

 С тази машина стабилизирате горната част на тялото си върху подложката за гръб, като поддържате теглото си с помощта на ръцете, и повдигате краката си, като използвате само силата на коремните мускули (с известна помощ от бедрените мускули). Тъй като се работи с долната част на тялото (повдигане на краката), цялото внимание се обръща на долната част на коремните мускули. Въпреки това, тя тренира тялото ви специално за движение, което извършвате в ежедневието си, което означава, че ще развиете повече функционална сила, отколкото ако правите обикновени коремни преси всеки ден. Честно предупреждение: повдигането на краката не е лесно. Начинаещите може да нямат достатъчна сила на коремните мускули, за да ги правят, а дори и да напреднете, е лесно да направите компромис със стойката си или да разклатите краката си, за да завършите сериите си. Съсредоточете се върху поддържането на правилна стойка и изпълнение на всяко повторение, дори ако това означава, че можете да направите само няколко повторения. Резултатите в дългосрочен план ще бъдат значително по-добри, ако тренирате по този начин! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *