Кои сме ние?

Хавос е българска компания, чиято централа е разположена близо до град Силистра. Основната и дейност е свързана с производство на продукти в два сегмента – мебели за дома и градината и фитнес уреди за закрито и открито. През 2021г. Хавос се присъединява към Лъки СиС, семейна компания, местен лидер в търговията и услугите. Оттогава започва работа по напълно иновативна технология, необременена от вече неактуалния опит, натрупан от повечето производства с история.

Какви са нашите предимства и недостатъци, като български производител, на мебели и фитнес уреди?

Защо да избереш нас?

-без допълнително оскъпяване на цената, от страна на търговци

-директна връзка с Мениджър „Производство“

За разлика от магазините, където трети лица препродават продукти на определен бранд, при нас имаш възможност за комуникация, с човека който отговаря за изработката на твоя продукт. Не се колебай да се свържеш с нас, за въпроси и уточняване на спецификации.

-разнообразие от размери и цветове, спрямо вашите изисквания

Започнал си ремонт на дома си или просто искаш да освежиш интериора или екстериора с нещо ново? Ние сме тук, за да чуем идеите ти и да предложим най-доброто решение, за размер или цвят, на продукта, който си избрал.

-по-бърза доставка и обратна връзка

Решил си да положиш повече грижа за теб и тялото ти. Започваш да търсиш фитнес уреди, за да обзаведеш своя домашен фитнес. Намираш най-евтиния лост за набиране, но се оказва, че заради минимална разлика в цената, трябва да изчакаш месец, за да осъществиш плана си. Накрая или мотивацията за тренировки е изчезнала или лостът идва със сгрешен размер, цвят или повреден при транспортиране.

Ние не искаме това да се случи. 100 % от продуктите ни се произвеждат в България и се транспортират по най-бързия начин до вратата на нашите клиенти. А ако случайно нещо не ви харесва, бързата обратна връзка ви позволява да го коригирате.

-100 % гаранция за качество

От години площадката пред блока не е реновирана. Всички съседи се оплакват от държавата, от кмета, от домоуправителя, но ти си решил да вземеш нещата в свои ръце. Свикваш събрание, правиш подписка и едвам събираш средства за някоя друга пейка или успоредка.

Покупката трябва да се осъществи бързо, продукта да е качествен, вече чуваш недоволството на бабата отдолу. Ние, от екипа на Хавос сме наясно с всичко това и ти гарантираме качествена изработка и бърза доставка.

По-висока цена от световните онлайн търговци, но доста по-ниска цена от търговците на територията на България.

И все пак сме на мнение, че минималната разлика в цената, спрямо световните онлайн търговци, не може да компенсира повредената стока, по-скъпата куриерска услуга или дългия срок за доставка!

„Разочарованието от лошото качество, остава дълго след радостта от ниската цена!“